ESET NOD32 Antivirus OEM. Доказана защита от вируси на изключителна цена.

Насладете са на новите, още по-сигурни технологии. С новия ESET NOD32 Antivirus сте по-спокойни докато сърфирате в интернет, споделяте в социални медии или просто се забавлявате докато играете. Технологиите в ESET NOD32 Antivirus накратко:

 • ПОДОБРЕНО. Защита от вируси, фишинг и зловреден код. Технологията NOD32© е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Пазаруваш в интернет или просто четеш новини? Сърфирай защитен от вируси. Предпази се от фалшиви копия на сайтове със защита от фишинг.

 • ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.

 • ПОДОБРЕНО. ESET Social Media Scanner. Следи Facebook и Twitter. Предпази себе си и приятелите си от вируси, разпространявани през социалните мрежи. Следи каква информация за себе си споделяш публично.

 • ПОДОБРЕНО. По-лек, по-бърз и по-интуитувен. Изключително малките по размер ъпдейти на ESET и технологията за сканиране в облака помагат за бързината на решенията ни. С интуитивен интерфейс и без сложни настройки. Използвай режим за геймъри да скриеш изскачащи прозорци.

 • ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита сре щу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.

МС Софт ООД е официален дистрибутор на програмните продукти Microinvest!

 

Счетоводен софтуер  Търговски Софтуер 

 

 

Microinvest Делта Pro

 

 

 

Microinvest Склад Pro

 

 

 

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

 

 

 

 

Microinvest Склад Pro Light

 

 

 

Microinvest Invoice Pro

 

 

 

Microinvest Архиватор Pro

 

       

Ценова листа на продуктите на Микроинвест

Готови Софтуерни Решения

АКТУАЛИЗАЦИИ

ESET Smart Security OEM. Наслади се на по-сигурен интернет. На изключителна цена.

ESET Smart Security ти дава възможността да се насладиш на онлайн преживяванията си, защитен от доказано ефективна технология. Довери се на решението ни за защита от вируси, кражба на лаптопа ти, а вече и от бот-мрежи.

 • ПОДОБРЕНО. Родителски контрол. За да си спокоен, че децата няма да попаднат на неподходящо съдържание в интернет и няма да станат жертви на неподходящо влияние.

 • Проактивна защита против кражба на лаптоп. Намери изгубения или откраднат лаптоп, включи камерата дистанционно, за да видиш кой го използва в момента или изтрий цялата налична информация от разстояние.

 • ПОДОБРЕНО. Защита от вируси и зловреден код. Технологията на ESET е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вирусии зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Получаваш и персонална защитна стена (Firewall).

 • Родителски контрол. Предпази детето от неподходящо съдържание в интернет.

 • НОВО. Ботнет защита. Нова технология, която не позволява компютърът ти да се превърне в част от ботмрежа и да бъде използван за атаки.

 • ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.

 • ПОДОБРЕНО. AdvancedMemoryScanner. Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.

 • ПОДОБРЕНО. VulnerabilityShield. Защитава Вашия компютър от атаки, използващи уязвимости в мрежата ти.

МС Софт ООД е официален дистрибутор на антивирусен софтуер ESET

Технологията ESET NOD32 защитава проактивно от вируси, зловредни кодове и шпионски софтуер както онлайн, така и офлайн. Бърза, лека и мощна, тя ще ти позволи да се насладиш на пълните възможности на компютъра си, без да се притесняваш за защитата на данните и репутацията си.

Открий безкрайните възможности на интернет с мощна, бърза и лесна за употреба система за онлайн защита. Създадена на основата на технологията  NOD32, ESET Smart Security добавя ново ниво на защита със Система за защита при кражба, Родителски контрол и Защитна стена.