ESET NOD32 Antivirus OEM. Доказана защита от вируси на изключителна цена.

Насладете са на новите, още по-сигурни технологии. С новия ESET NOD32 Antivirus сте по-спокойни докато сърфирате в интернет, споделяте в социални медии или просто се забавлявате докато играете. Технологиите в ESET NOD32 Antivirus накратко:

  • ПОДОБРЕНО. Защита от вируси, фишинг и зловреден код. Технологията NOD32© е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Пазаруваш в интернет или просто четеш новини? Сърфирай защитен от вируси. Предпази се от фалшиви копия на сайтове със защита от фишинг.

  • ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.

  • ПОДОБРЕНО. ESET Social Media Scanner. Следи Facebook и Twitter. Предпази себе си и приятелите си от вируси, разпространявани през социалните мрежи. Следи каква информация за себе си споделяш публично.

  • ПОДОБРЕНО. По-лек, по-бърз и по-интуитувен. Изключително малките по размер ъпдейти на ESET и технологията за сканиране в облака помагат за бързината на решенията ни. С интуитивен интерфейс и без сложни настройки. Използвай режим за геймъри да скриеш изскачащи прозорци.

  • ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита сре щу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.